Ondernemers, groot of klein, ze moeten er zijn!

IMG-20190810-WA0000.jpg
Berneditha
Door Berneditha Rijssel - Omusuo op 3 augustus 2019 om 12:26

Ondernemers, groot of klein, ze moeten er zijn!

Raadslid Berneditha Rijssel-Omusuo was aanwezig bij de derde editie van de Letzconnect ondernemersbeurs. Zij ging in gesprek met aanwezigen over diverse onderwerpen. De beurs is bedoeld om ondernemers een platform te bieden, te netwerken, workshops te volgen en producten of diensten te verkopen aan bezoekers.

Ondernemers zijn van onschatbare waarde voor Almere. Mensen met de bereidheid om risico’s te nemen en te lopen. Zij creëren werk, zorgen voor innovaties en zijn hard nodig voor de economie. 

Almere biedt ruimte aan ondernemers en is centraal gelegen in Nederland. De gemeente Almere is bezig het Ondernemersloket te optimaliseren. Het loket is onderdeel van het ondernemersplein en hier werken mensen die ondernemers verder helpen met verzoeken of initiatieven. 

De ChristenUnie Almere wil de organisatie LetZconnect bedanken voor het organiseren van de beurs. We wensen alle ondernemers veel succes en zegen toe!