Mirjam Bikker komt naar Almere, bent u er ook bij?

Fractievoorzitter_Mirjam_Bikker_2.jpgdonderdag 09 februari 2023

Beste leden van de ChristenUnie Almere,

Zoals u weet heeft Mirjam Bikker deze maand het stokje als partijleider overgenomen van Gert Jan Segers. Bij haar aantreden heeft ze Nederland (en alle leden) een brief gestuurd waarin zij ook vraagt haar terug te schrijven. Vele Nederlanders hebben dat gedaan en de komende twee weken gaat zij on tour in Nederland om met de mensen te praten.

Aanstaande maandag komt zij naar Almere en ook u bent zeer welkom om te komen.

Maak kennis met Mirjam en praat mee over de onderwerpen. Hieronder treft u de brief van Mirjam aan. Graag tot maandag!!!!

Hans van Dijk (Fractievoorzitter) en Aldrik Dijkstra (Voorzitter) 

Beste briefschrijver,

Heel veel dank voor de reactie die ik van je kreeg op mijn ‘brief aan Nederland’. Je schreef daarin (onder meer) over je zorgen over polarisatie en een gebrek aan vertrouwen in ons land. We zien inderdaad dat we in ons land steeds meer met de koppen tegen elkaar staan en de politiek geeft daarin niet het beste voorbeeld. Het vertrouwen in de overheid en in elkaar heeft een deuk heeft opgelopen. Maar wat mij betreft leggen we ons daar niet bij neer. We gaan weer werken aan onderlinge verbinding, aan een sterke samenleving en aan een overheid die vertrouwen geeft (en dan op termijn ook weer kan krijgen). Daar horen ook fatsoenlijke omgangsvormen in de politiek bij.

De komende twee weken ga ik ‘on tour’ door ons land en ga ik op verschillende plekken over verschillende thema’s in gesprek. Ook over polarisatie en verbinding, over wantrouwen en vertrouwen. Ik nodig jou en andere briefschrijvers hiervoor uit.

Het is op korte termijn (sorry daarvoor…) maar ik zou het mooi vinden als het je tóch lukt om erbij te zijn. Mocht het nog passen in je ongetwijfeld volle agenda, dan ben je van harte welkom op maandag 13 februari, vanaf 20:00 uur in Almere.

Mocht je niet kunnen komen, dan heb ik daarvoor uiteraard alle begrip, maar weet dan in ieder geval dat ik je bijdrage gelezen heb en dat het voor mij één van de thema’s is waar ik de komende tijd echt mee bezig wil, omdat we de uitdagingen waar we voor staan alleen samen het hoofd kunnen bieden.

Laat je me weten of je aan kunt en wilt haken? Dat kan door een mail te sturen naar Joan Vollmar, j.vollmar@tweedekamer.nl

Voor de helderheid nog even de locatie en tijd:

Maandag 13 februari, 20:00 uur,

Gebouw JMI - De Binderij 69 - 1321 EC Almere

 

Hartelijke groet,

Mirjam Bikker

« Terug