Nieuwe aanwinst voor ChristenUnie

Tim Wildeman.jpeg13-02-2019 21:57

De ChristenUnie is blij met de komst van Tim Wildeman als fractiesecretaris. Tim gaat ook ondersteunen bij het beheer van de website en ons social media kanalen. Leer hier verder om nader kennis te maken met Tim.

Hallo, mijn naam is Tim Wildeman, ik ben 26 jaar en een echte geboren en getogen Almeerder. Sinds februari 2019 mag ik mij met trots fractiesecretaris noemen van de ChristenUnie. Ik kijk uit naar een lange vruchtbare samenwerking ten behoeve van de prachtige stad waar ik trots op ben. In het dagelijks leven ben ik student HBO Theologie, Godsdienst Pastoraal Werk om precies te zijn. Met plezier ga ik naar de Levend Water Kerk Almere. Waar ik me ook heb ingezet in het jongerenwerk door geloofsonderwijs te geven en door mede het jongerenplatform The Afterparty op te zetten.

Mijn interesse in politiek heb ik eigenlijk altijd gehad. Het afgelopen jaar heb ik pas echt gemerkt hoe waardevol de politiek is. Alle belangrijke veranderingen in de gemeente beginnen bij de gemeenteraad. Dat merkte ik in het bijzonder toen ik bestuurslid was van studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A.. Daar merkte ik dat ik de plaatselijke politiek erg interessant vond en heb tijdens mijn bestuursjaar tweemaal een politiek debat georganiseerd en was bijna wekelijks zichtbaar tijdens de politieke markt.

Ik heb gekozen om mij in te zetten voor de ChristenUnie, omdat ik mijn geloof een stem wil geven. Het christelijk geloof is erg belangrijk voor mij en zit gebakken in mijn identiteit. Ik geloof ook dat de bijbel een inspiratiebron is voor belangrijke thema’s die spelen in onze kleurrijke en veelzijdige stad. Ik voel me verbonden met de ChristenUnie, omdat de ChristenUnie zich inzet voor goede zorg, veiligheid, gelijkheid, goed huisvesting en waardig oud worden. Dat zijn ook thema’s waarvoor ik me voor lange tijd wil inzetten.

De komende tijd zal ik de fractiesecretaris van de ChristenUnie zijn en ben ik verantwoordelijk voor de social media en het onderhouden van de website. Ik kijk enorm uit naar alles wat ik samen met de fractie zal bereiken voor de stad waar ik liefde voor heb.

« Terug