Aldrik Dijkstra kandidaat-wethouder ChristenUnie

Aldrik Dijkstrawoensdag 23 mei 2018

De Almeerse ChristenUnie draagt Aldrik Dijkstra voor als kandidaat-wethouder. Aanstaande vrijdag presenteert de nieuwe Almeerse coalitie van VVD, PvdA, D66, GroenLinks en ChristenUnie het coalitieakkoord. Dan zal ook de portefeuilleverdeling duidelijk worden.

De Almeerse ChristenUnie draagt Aldrik Dijkstra voor als kandidaat-wethouder. Dijkstra (42) is momenteel wethouder in Sliedrecht. Eerder was hij wethouder in de gemeente De Ronde Venen en twaalf jaar raadslid in Hilversum. 

Aanstaande vrijdag presenteert de nieuwe Almeerse coalitie van VVD, PvdA, D66, GroenLinks en ChristenUnie het coalitieakkoord. Dan zal ook de portefeuilleverdeling duidelijk worden.

Fractievoorzitter Marcel Benard zegt over de coalitiedeelname: “In het coalitieakkoord is een groot aantal belangrijke prioriteiten van de ChristenUnie herkenbaar. Met Aldrik Dijkstra dragen we een ervaren bestuurder voor, die zich in een collegiale stijl voor Almere gaat inzetten.”

Dijkstra is getrouwd en heeft twee kinderen (11 en 14 jaar). Hij woont nog in Hilversum en gaat op zoek naar woonruimte in Almere.

« Terug