Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Laatste loodjes

Campagnezaterdagen

Door de Corona maatregelen kunnen we niet in grote groepen fysiek bijeenkomen. Daarom hebben we de wekelijks online campagne calls, om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te bemoedigen.

Vorige week zaterdag hadden we een enerverende call met kandidaat nummer 4 Don Ceder die digitaal bij ons aanwezig was. Ook Freek Rebel, ambtenaar bij de gemeente Almere vertelde over circulaire/recycling initiatieven in Almere. 

13 maart: 10.00 - 11.00 uur

https://global.gotomeeting.com/join/805950773

Het thema van deze week is een economie die draait om mensen. En deze week is Johanna Kramer uit Urk digitaal te gast. Johanna werkt als beleidsmedewerker voor ChristenUnie EuroparlementariĆ«r Peter van Dalen. Zij is kandidaat nummer 15 en daarmee de hoogste Flevolander op de kandidatenlijst.  Welkom om deze zaterdag ook in te bellen!

15 maart: online gebedsbijeenkomst

Op de laatste maandag voor de verkiezingen is er traditioneel een gebedsbijeenkomst. Op 15 maart wordt dit uitgezonden vanuit de Wegwijzer in Almere en is online te volgen via: www.christenunie.nl/gebedsbijeenkomst

Onze Flevolandse Kandidaat Kamerlid Johanna Kramer uit Urk zal die avond de gastvrouw zijn. Er is een  overdenking van voorganger Jurjen ten Brinke en een speech van ChristenUnie Minister Carola Schouten. De muziek zal worden verzorgd Sharon Kips en Gilbert Thera. Zie de oproep van Gert-Jan Segers om maandag avond mee te doen hier: https://youtu.be/IBJcTkyGnrY


Van harte aanbevolen om mee te doen/kijken en bidden! 

 

Contact met de fractie

Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag of informatie die voor ons van belang is, stuur ons dat een e-mail. Je vindt de e-mailadressen hier.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en/of Twitter. En natuurlijk houden we je op de hoogte via onze website.

 
Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts