Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Extra ledenvergadering 16 juni

Volgende week woensdagavond 16 juni om 20.00 uur in de Levend Water Kerk is er een extra ledenvergadering. Deze vergadering mag je fysiek bijwonen. Voor wie liever digitaal meekijkt is een livestream beschikbaar. De agenda ziet er alsvolgt uit:   

  1. Welkom 
  2. Opening
  3. Voordracht
    • Lijsttrekker (Hans van Dijk)
    • Speech Hans van Dijk
    • Bestuurslid (Farshid Sayed-Medhi)
    • Bestuursvoorzitter 
  4. Politieke actualiteit (Roelie Bosch)
  5. Update programma commissie
  6. Afsluiting

BELANGRIJK: Om dit coronaproof te organiseren, horen we graag of je deze vergadering fysiek danwel online wil bijwonen. Iedereen dient zich te registreren bij bestuur@almere.christenunie.nl 

Advies lijsttrekker

Op basis van de gevoerde gesprekken heeft de selectiecommissie geadviseerd om Hans van Dijk voor te dragen als lijsttrekker.

Het bestuur neemt dit advies over en is blij dat Hans van Dijk deze taak op zich wil nemen. We willen woensdag 16 juni Hans van Dijk als lijsttrekker aan de leden voorleggen.

Lees hier het hele advies van de selectiecommissie.

Nieuw bestuurslid

Tijdens de komende ledenvergadering willen we Farshid Seyed-Medhi als lid van het bestuur aan de leden voorleggen. Farshid is al lange tijd actief binnen de ChristenUnie en stond de afgelopen verkiezingen op plek 6. Lees hier meer over Farshid.

Nieuwe bestuursvoorzitter

Doordat onze huidge voorzitter in de zomer gaat verhuizen, is er een vacature ontstaan. In de vergadering van 16 juni zal Rob Koelewjin de voorzittershamer neerleggen. 

We hopen in de vergadering van 16 juni een nieuwe voorzitter aan de leden te kunnen voorleggen. Mocht dat niet lukken dan gaan de zittende bestuursleden tijdelijk de voorzitterstaken op zich nemen en moet de zoektocht vervolg krijgen.  

Update programmacommissie

De Verkiezingsprogrammacommissie geeft tijdens deze extra ledenvergadering een update over de werkzaamheden. Ze hebben al veel input van experts en ervaringsdeskundigen. Het is heel fijn als daar ook nog meer input bij komt van jou. Je kunt dat doen door een enquête in te vullen. De enquête  staat nog enkele dagen open. Mogen we op jouw reactie rekenen? Heel hartelijk dank alvast!

Link naar de enquête: https://forms.gle/D94TwkcdERfSss2h9

Agenda

  • 16 juni: Extra Ledenvergadering (Levend Water Kerk of via livestream). Inloop vanaf 19.45 uur, start om 20.00 uur.

Contact met de fractie

Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag of informatie die voor ons van belang is, stuur ons dat een e-mail. Je vindt de e-mailadressen hier.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en/of Twitter. En natuurlijk houden we je op de hoogte via onze website.

 

Vragen over deze uitnodiging?

Heb je vragen naar aanleiding van deze uinodiging, neem dan contact op met bestuur@almere.christenunie.nl

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts