Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Teken van erkenning

Vakantie! Heerlijk zo'n periode om helemaal tot rust te komen en even terug te kijken op het afgelopen jaar. Het was een roerig jaar maar ook een jaar waarin veel talenten kwamen bovendrijven bij fractieleden en andere betrokkenen bij de ChristenUnie. Ik denk dan altijd dankbaar aan psalm 8:

"U hebt hem bijna een God gemaakt, hem gekroond met glans en glorie, hem toevertrouwd het werk van uw handen" .

In het bijzonder wil ik hier Roelie Bosch noemen. Na bijna 25 jaren aaneengesloten inzet voor de christenlijke prolitiek, mochten we haar een teken van erkenning overhandigen. Je leest er over in deze nieuwsupdate.   

Voor de komende weken wens ik iedereen een fijne zomertijd. Daarna gaan we weer volop aan de slag om waardevol voor Almere te zijn.

Namens het bestuur, Rob Koelewijn

 

Roelie Bosch ontvangt teken van erkenning!

Bij de seizoensafsluiting van bestuur en fractie is Roelie in het zonnetje gezet. Al sinds 1995 is Roelie actief in de Christelijke politiek in Almere. Eerst als bestuurslid bij de RPF, later als fractie-assistent en fractievoorzitter bij de ChristenUnie. Het laatste jaar hielp zij de fractie uit de brand door een plotesling opgevallen vacature op te vullen. Roelie neemt nu afscheid als fractie-assistent. Ze wordt opgevolgd door Kees Hendriksen.

De hoeveelheid tijd en energie die Roelie in de ChristenUnie heeft gestoken en de manier waarop zij dat heeft gedaan, wordt zeer gewaardeerd. Zelfs zo, dat we het landelijke bestuur hebben verzocht haar een officiele teken van erkenning aan te bieden. Die stemden daar van harte mee in.

En zo ontving Roelie, totaal verrast, het teken van erkenning. Dik verdiend Roelie. Dank voor al je inzet!

 

Even voorstellen....

Ik ben Kees Hendriksen, 28 jaar jong en woon inmiddels 5 jaar in Haven. In m’n dagelijks leven werk ik bij Zij aan Zij in Zeewolde, een Beschermd Woonvoorziening van het Leger des Heils voor jonge moeders met kleine kinderen die leren om straks weer zelfstandig te kunnen wonen. Na een half jaar over de schouder van Roelie te hebben meegekeken heeft Hans mij begin juli gevraagd of ik beschikbaar ben als fractieassistent. Daar heb ik volmondig ‘ja’ op gezegd. Ik vind het een eer om mijn stad te dienen en de idealen van onze partij dichterbij te brengen. Wat voor mij ook erg motiverend werkte was de portefeuille waar ik mee aan de slag mag. Belangrijke onderwerpen zoals Duurzaamheid en Milieu. Interessante vraagstukken rondom Openbare Orde en Veiligheid. En wat dichtbij m’n hart ligt: Jeugd. Ik heb ongelooflijk veel zin om een waardevolle bijdrage te leveren aan het beleid dat ons allemaal aangaat. Ik heb er zin in!

Agenda

De volgende activiteiten willen we graag onder de aandacht brengen:

  • 5 september: eerste politieke markt 
  • 16 september: vergadering bestuur en fractie
  • 24 september: bestuursvergadering

Contact met de fractie

Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag of informatie die voor ons van belang is, stuur ons dat een e-mail. Je vindt de e-mailadressen hier.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en op Twitter. En natuurlijk houden we je op de hoogte via onze website.

 

Vragen over deze nieuwsbrief

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, neem dan contact op met bestuur@almere.christenunie.nl

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts