ChristenUnie Almere kiest nieuwe voorzitter.

Afscheid-voorzitter2woensdag 28 mei 2014

Na 10 jaar als voorzitter heeft Wiechert Knip gisteravond (27-5-2014) afscheid genomen als voorzitter van de ChristenUnie Almere. Hij blijft nog wel bestuurslid.
Op de Algemene Leden Vergadering werd Michel Bakelaar gekozen als voorzitter, hij stelt zich graag even aan u voor:
 
Ik ben Michel Bakelaar (31 jaar) en de nieuwe bestuursvoorzitter van de ChristenUnie Almere. Sinds 2012 woon ik in Almere, dit is ook het jaar waarin ik mocht trouwen met mijn fantastische vrouw Anna-Greet. Voor 2012 woonde ik op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, in het dorp Stellendam. Daar ben ik bekend geraakt met de lokale politiek. Voor deze lokale politiek wil ik mij dan ook inzetten.  Sinds kort ben ik senior controller bij een GGZ-instelling, hiervoor heb ik MKB-ondernemingen vanuit de accountancy bedient.
De ChristenUnie is voor mij de partij omdat deze vanuit de bijbelse normen en waarden dient. Ik geloof er dan ook in dat mij deze functie door de Heer is gegeven om te mogen dienen. Dienen voor een samenleving met diverse mensen en met elkaar te mogen groeien. Almere is een mooie stad met problemen maar ook met heel veel kansen. Ik hoop dan ook dat wij met een ieder Almere verder mogen laten ontwikkelen met oog voor en met elkaar.
Met mijn werkervaring binnen de accountancy en in de zorg wil ik mij inzetten voor ondernemers binnen Almere en daarmee begrip voor de andere kant van het verhaal binnen de partij mag brengen. Ondernemers zitten vaak in een lastige situatie die door de hoge regelgeving veel kosten op zich af zien komen. Hierin wil ik dan ook aan bijdragen om vanuit gemeentelijk perspectief te verlagen.
Mocht u vragen hebben dan kunt u mij altijd mailen via: voorzitter@almere.christenunie.nl

« Terug