Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Dinsdag a.s: Unieke bijeenkomst (+ALV)

Aanstaande dinsdag 16 juni (20.00 uur) organiseren we een unieke bijeenkomst voor alle CU-leden in Almere. De eerste digitale ledenbijeenkomst in het bestaan van de ChristenUnie Almere!

In de 1e helft van de avond staat het thema eenzaamheid centraal.

  • Vanessa Steenbergen van de Schoor licht vanuit haar professie het onderwerp toe.
  • Verder doet Brenda Berkhout als ervaringsdeskundige haar verhaal. Bijzonder dat ze dat met ons wil delen.
  • Verder vertelt de fractie hoe ze vanuit de gemeenteraad een bijdrage probeert te leveren aan de bestrijding van eenzaamheid
  • Tot slot besteden we aandacht aan de kaartenactie #nietalleen .

In de 2e helft van de avond (tevens ALV) gaan we:

  • Terugblikken op de afgelopen tijd. Met  gebedsbijeenkomsten, Floriade en de Perspectiefnota was het een roerige tijd.
  • Met het bestuur kijken we vooruit naar 2021 en 2022.
  • Tijdens deze bijeenkomst willen we 2 nieuwe bestuursleden aan je voordragen (meer info hieronder)
  • En we vragen je goedkeuring over het financiĆ«le jaarverslag 2019.

Een mooi programma waar we 1,5 uur voor uittrekken. We hopen je te treffen in de digitale ruimte van zoom via deze link en/of de volgende inloggegevens:

https://zoom.us/j/96395872570?pwd=bVhnRitVbWxQUTc1TWtIcWliQzlzdz09

Meeting ID: 963 9587 2570
Password: 687124

Tot dinsdag!

 

Bestuurswisselingen

We waren al een paar maanden op zoek naar iemand die het bestuur weer kon vol maken. Na enig zoekwerk hebben we twee mensen bereid gevonden. Nick Mills en Janet Rekker; ze stellen zich hieronder aan je voor. De leden gaan uiteindelijk over de bestuurssamenstelling, dus we dragen hen beide aan je voor. De stemming over hun deelname aan het bestuur zal tijdens de ALV op 16 juni plaatsvinden. Heb je bezwaar en kun je op de 16e niet aanwezig zijn, mail ons dan op bestuur@almere.christenunie.nl

Janet Rekker-Schuring

Mijn naam is Janet Rekker-Schuring, getrouwd met Adriaan Rekker en moeder van 3 tieners. In het dagelijks leven werk ik als manager zorg en bedrijfsvoering in een ziekenhuis waarbij ik verantwoordelijk ben voor verschillende afdelingen. Met ons gezin zijn we actief lid van de Zuiderpoort gemeente in Almere waarbij ik mij ook o.a. inzet als jeugdleider.

Mijn motivatie om mij in te zetten voor het bestuur van de ChristenUnie is gelegen in het feit dat ik graag vanuit een heldere visie wil helpen ontwikkelen. Dit zodat, uitgangspunten van de ChristenUnie en, datgene waar wij voor staan ook past in de huidige tijdsbeleving of we nu jong of oud zijn. Ik denk hier graag in mee en wil mijn steentje bijdragen in de stappen die we hier in Almere voor kunnen maken en hoe we dit in gezamenlijkheid en in vertrouwen kunnen realiseren

We kunnen dit niet alleen, maar met onze gezamenlijke talenten kunnen we elkaar tot hand en voet zijn en hierin een bijdrage leveren. Ik kijk er naar uit om dit met elkaar te gaan doen. 

Nick Mills

Hallo! Ik ben Nick. Echtgenoot van Nynke, vader van Noor, Noah en Micah. In het dagelijkse leven werk ik als docent biologie op de laboratoriumopleiding in Amsterdam. 

De ChristenUnie Almere verzet heel veel goed werk. Dat werk wil ik ondersteunen en tegelijk meer leren over hoe de politiek op lokaal niveau te werk gaat. Als secretaris van het bestuur kan ik mijn kwaliteiten inzetten en de ChristenUnie Almere helpen. Daarmee help ik mijn mede-Almeerders en draag ik bij aan dat goede werk.

Kom eens een praatje maken als je meer over me wilt weten.

Agenda

  • 16 juni: Unieke digitale bijeenkomst over eenzaamheid en aansluitend de ALV.
  • 2 juli: Laatste politieke markt Almere

Vragen over dit bericht

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met bestuur@almere.christenunie.nl

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts