Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Nieuws update 17-juni-2019

Hoe vergaat het jou in de laatste weken van het seizoen? Elk jaar weer hop ik van de ene naar de andere jaarafsluiting. Vaak op mooie locaties met  een hapje en een drankje en mooie gesprekken. 

Zo willen we dit seizoen ook als bestuur van de ChristenUnie graag met jou afsluiten. Op een mooie locatie: de businessroom van Almere City FC. Maar dat doen we niet zonder een onderwerp te agenderen wat ons aan het hart gaat. Hoe krijgen we Almere gezonder?

Op deze avond, voorafgaand aan het thema, doen we meteen de ALV. Ik hoop velen van jullie te zien.

Namens het bestuur, Rob Koelewijn

 

Bezoek Almere City FC

Dinsdag 25 juni bezoeken we onze locale betaald voetbal club Almere City FC. Dit bezoek staat in het teken van 'Gezond in Almere'. Almere City FC heeft een aantal maatschappelijk relevante initiatieven waar ze ons graag meer over vertellen. Daarnaast geeft wethouder Haak-Griffioen informatie over de opgave om Almeerders gezonder te maken. Uiteraard hopen we ook op jouw inbreng. Wat vind jij dat er moet gebeuren om Almere gezond te maken?

Het bezoek aan de businessroom wordt voorafgegaan door een korte ALV. We praten je bij over de lopende zaken bij de fractie en de initiatieven die we het komende seizoen gaan ontplooien.

  • Dinsdag 25 juni 2019
  • 2000 - 2030 uur: ALV
  • 2030 - 2230 uur: GEZOND in ALMERE
  • Locatie: businessroom Almere City FC
  • Geef je aanwezigheid door via: bestuur@almere.christenunie.nl 
 

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, neem dan contact op met bestuur@almere.christenunie.nl

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts