Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Voorzitter ChristenUnie lanceert ledenwerfactie

Beste vrienden van de ChristenUnie,


Het nieuwe jaar is nu al een aantal weken aan de gang en het is een jaar waar al gelijk veel zaken gaande zijn. Zorgen om onze veiligheid, zorgen om ons geloof en het geloof van anderen en de vernieuwing binnen de zorg. Ondanks deze tumult is het goed om te weten dat God van alle dingen weet en ons nabij is. Daartoe wil ik u de volgende bijbelversen (5-8) meegeven uit Spreuken 3:

“ Vertrouw met heel je hart op de HERE en verwacht het niet van je eigen verstand. Laat God delen in alles wat je doet, dan kan Hij je levensweg bepalen. Ga niet op je eigen oordeel af, maar koester ontzag voor de HERE en ga het verkeerde uit de weg. Dat werkt als een medicijn voor je lichaam en dringt diep in de botten door.”


2015 is het jaar waarin wij als ChristenUnie ons ledenaantal willen uitbreiden! Wij steunen natuurlijk de landelijke aktie om ons ledenaantal in 2015 met 2015 nieuwe leden uit te breiden. Dit heeft op vele gebieden een positief effect. Met nieuwe leden heeft een Christelijk geluid in Europa, Nederland, de provincie en de gemeente toekomst. We kunnen zichtbaarder en grotere campagnes voeren; het lidmaatschap zorgt er voor dat de ChristenUnie ook in de toekomst een krachtig verschil kan maken. Waarschijnlijk kent u in uw directe omgeving mensen die de ChristenUnie wel hun stem hebben gegeven maar nog niet lid zijn, wellicht bent u zelf ook nog niet lid, of heeft u familieleden (man / vrouw /kinderen) die nog geen lid zijn. Het blijkt ook dat de meeste ChristenUnie-stemmers er nooit over na gedacht hebben om lid te worden. Een aantal mensen voelen misschien een drempel bij het woord lidmaatschap omdat ze denken actief te moeten worden, maar ondersteuning op afstand is net zo belangrijk. U bent al lid voor € 4.25 per maand. Maakt u iemand uit uw gezin lid dan zijn de kosten slechts € 2.17 per maand. En jongeren onder de 30 jaar worden lid voor € 2.96 per maand. U ziet het het lidmaatschap kost niet zo veel maar levert enorm veel op.

Twijfel niet langer maar wordt lid of maak een lid!


Via: https://www.christenunie.nl/nl/page/32982 kunt u het nieuwe lid opgeven. Zowel u als aanbrenger als het nieuwe lid ontvangt als “dank je wel” een cadeaubon van € 10,--.
Mocht u twijfelen dan vindt u op https://www.christenunie.nl/nl/doemee#.VLzHfLl0zs1 een mooi overzicht van de 7 belangrijkste redenen om lid te worden.


Twijfel niet langer maar wordt lid of maak een lid!

Mocht u zaken hebben die u wilt delen, of actief inzetten voor de ChristenUnie, neem dan contact met ons op.
Namens het bestuur groet ik u,

Michel Bakelaar
Voorzitter Bestuur Kiesvereniging

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts