ChristenUnie bezoekt De Marken (Almere-Haven)

Fractieop wijkbezoek in de Marken2

Elke maand bezoekt de ChristenUnie een andere wijk in Almere. Op 11 oktober 2014 bezocht de fractie van de ChristenUnie De Marken in Almere Haven. Gastheer was buurtbewoner Henk de Groot, die een interessant programma had samengesteld.

Het bezoek startte op bedrijventerrein De Steiger, waar de gemeenschap Harvest Celebration Center zijn bijeenkomsten houdt. De fractie sprak er met pastor Kingsley, onder meer over het werk dat de gemeenschap doet om hulpbehoevenden te ondersteunen. Prachtig om te horen hoe een kleine gemeenschap tot zegen mag zijn voor velen die hulp nodig hebben!

Na pastor Kingsley te hebben bedankt voor zijn bemoedigende verhaal, vervolgde de fractie het bezoek met een wandeling door De Marken. Daar spraken we onder andere met een van de bewoners die actief is in het groenbeheer dat een aantal bewoners van de gemeente heeft overgenomen. Mooi initiatief dat alle steun van de gemeente verdient!

Wilt u dat de ChristenUnie binnenkort ook bij u in de wijk komt? Nodig ons dan uit via meldpunt@almere.christenunie.nl. We komen graag bij u langs!

 

« Terug